Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Τα πράκτικά της ΟΜΣΕ είναι δικαίωμα όλων των μελισσοκόμων.


Έχω ζητήσει δύο φορές με email και δύο φορές τηλεφωνικώς, τα πρακτικά των ΓΣ της ΟΜΣΕ.  Στα email δεν έλαβα ποτέ απάντηση, και στο τηλέφωνο μίλησα με κάποιες κυρίες που εργάζονται εκεί, αλλά και πάλι δεν κατάφερα να βγάλω άκρη.

Το αίτημά μου είναι να έχουν οι μελισσοκόμοι, όπως άλλωστε δικαιούμαστε, πρόσβαση στα πρακτικά της ομοσπονδίας μας.  Ζητώ λοιπόν να δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της ΟΜΣΕ.
Δεν μπορώ να βρω κάποια αιτία που τα πρακτικά παραμένουν κρυφά… εφ’όσον  βέβαια υπάρχουν.
Γιατί μας τα κρύβουν;  Τι τρέχει;

Μέσα από τα πρακτικά μπορούμε να δούμε την ποιότητα των εργασιών της ΓΣ της ΟΜΣΕ, και φυσικά την στάση εκείνων που εκλέγουμε ως αντιπροσώπους μας. 

Εμείς πληρώνουμε συνδρομή στους συλλόγους μας, και οι σύλλογοί μας δίνουν μέρος από αυτά τα χρήματα ως συνδρομή στην ΟΜΣΕ.

Έχουμε λοιπόν δικαίωμα !!! 

ΟΜΣΕ ανήκει σε όλους εμάς τους μελισσοκόμους, και όχι σε συγκεκριμένα άτομα.  

Καταγγέλλω την αυθαιρεσία της ΟΜΣΕ και προτείνω να ζητήσουμε μέσω των συλλόγων μας, τα πρακτικά της ΟΜΣΕ των δέκα τελευταίων ετών αλλά και τα μελλοντικά, να δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της και να παραμένουν εκεί. 
Αν κάνετε μία αναζήτηση δημοσιευμένων πρακτικών στο διαδίκτυο, θα βρείτε χιλιάδες, από συλλόγους, εταιρείες, οργανισμούς κλπ.
Εμείς έχουμε να κρύψουμε κάτι;  Είμαστε μήπως κάποια μυστική υπηρεσία σαν την KGB και δεν το έχουμε καταλάβει;   

Το πρώτο email με ημερομηνία 16/6/2017

Το δεύτερο email με ημερομηνία 26/12/2017
Δεν απαντήθηκαν ποτέ. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου